Gebiedsavond 27 november

Woensdag 27 november organiseren we een gebiedsavond om informatie te delen over actuele ontwikkeling en voortgang van activiteiten in het veengebied van de Zuidplas. Daarbij vragen we uw suggesties voor de onderwerpen voor een speciaal voor dit gebied in te richten provinciale subsidieregeling.

Programma
Het programma van de avond is als volgt:

19.45 – 20.00 uur Binnenkomst met thee en koffie
20.00 – 20.45 uur Actuele ontwikkeling en voortgang activiteiten
20.45 – 21.30 uur Uw suggesties voor subsidieregeling
21.30 – 21.45 uur Vooruitkijken

Mocht tijdens de avond blijken dat er behoefte is aan een verandering van het programma, passen we het ter plekke aan.

Locatie
Van der Valk, Parallelweg – Zuid 185, 2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel.

Genodigden
Voor deze avond hebben we iedereen uitgenodigd waarmee we hebben gesproken in de afgelopen tijd en waarvan een e-mailadres bekend is bij ons. Daarmee willen wij anderen niet uitsluiten. Dus als u iemand kent in het gebied die ook wil deelnemen: van harte welkom.

Hopelijk tot woensdag de 27e!

Categorieën
Archieven

Colofon

De gemeente Zuidplas, provincie Zuid-Holland en Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard hebben ons, Wim Dijkman en Merel Heijke van CLM Onderzoek en Advies, als gebiedsadviseurs aangesteld om de grondeigenaren in het gebied te faciliteren in de transitie naar een ander grondgebruik. Wij zijn onafhankelijk en staan los van de overheden en gebied. Wij rapporteren conclusies van gesprekken individueel terug (die blijven vertrouwelijk). Op gebiedsniveau is de samenvatting van de gesprekken openbaar.